İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Şecereli Border Collie Yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11313
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Eksik
Tuvalet Eğitimi Yok
Merhaba, yavrularımızın annesi siyah-beyaz, babası ise blue-merle olan şecereli köpeklerdir ve KIF tarafından onaylanmıştır. Yavrularımız 13.06.2022 doğumlu olup, anneleri ve kardeşleri ile birlikte evimizde sevgiyle büyütülmektedir. Tüm yavrularımız anne sütüyle beslenmiş olup, sağlıklı bir gelişim süreci geçirmektedirler. 60 günlük olduklarında aşıları yapılmış ve KIF tarafından alınan çipler takılmış şekilde teslim edilecektir. Şecere belgesi ve sağlık karneleri de verilecektir. Ayrıca yavrularımızın socializasyon çalışmalarına devam ederek dış uyaranlara daha uyumlu olmalarını sağlıyoruz. Yavrularımız arasında 1 adet siyah-beyaz dişi, 2 adet siyah-beyaz erkek, 1 adet merle dişi ve 1 adet kahverengi dişi mevcuttur.
Yorumlar
192 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.