İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SCOTTİSH STRAİGHT SİLVER POİNT OĞLUŞ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20796
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Eksik
Tuvalet Eğitimi Var
7 yıllık profesyonel bir yetiştirici olarak, sağlıklı ırk garantisi altında yetiştirdiğimiz sevimli çocuklarımızı yeni ailelerine teslim etmekten gurur duyuyoruz. Pet otelimiz, pet kafemiz ve pet marketimiz, sorumlu veterinere eşlik eden bir şekilde işletilmekte ve sevimli dostlarımızın rahat bir şekilde büyümesi için tasarlanmıştır. Bebeklerimiz, doğumdan itibaren annelerinin sütü ve doğal probiyotiklerle beslenir ve kuru mama alışkanlığı kazanana kadar bu şekilde beslenmeye devam ederler. Kuru mama alışkanlığına başladığında, ROYAL CANIN MOTHER AND BABY CAT, ADVANCE KİTTEN, SCHESİR YAŞ MAMA VE MULTİVİTAMİN gibi ürünlerle desteklenirler. İç parazit uygulamaları yapılarak pet pasaportlarıyla birlikte yeni ailelerine teslim edilirler. Anne yanından ayrılmadan önce sağlıklı bir grama ulaşana kadar dikkatli bir şekilde büyümelerine özen gösteriyoruz. Siz de öncelikli olarak @scottishfold_mersin_ ve @petibor.petstore Instagram hesaplarımızda sahiplenen tüm çocuklarımızı takip edebilirsiniz.
Yorumlar
23 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.