İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SCOTTISH FOLD VE STRAİGHT YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17539
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
11 Haziran 2020 doğumlu Scottish Fold Straight yavrularımız artık sahiplerini arıyor! Kuru mama ve tuvalet eğitimleri tamamlandı. Kendi kedimizin ilk yavruları olan bu sevimli bebeklerin annesi Scottish Fold, babası ise British Shorthair. Veteriner kontrolü yapıldı ve iç-dış parazit aşıları uygulandı. Tüm sağlık belgeleri hazır ve yeni aileleri için bekliyorlar. Oyun oynamayı seven, zeki ve akıllı yavrularımız en kaliteli mama ve ek besinlerle büyütüldü. Annesiyle birlikte ev ortamında büyütüldü ve sevgiyle dolu bir ortamda yaşadılar. Detaylı bilgi için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Yavru kedilerimiz, kalpleri sevgi dolu ve onları iyi bakacak aileleri bekliyorlar. Ücretli sahiplendirileceklerdir.
Yorumlar
17 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.