İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Scottish Fold Ocean Blue Eyes

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25043
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 7 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Scottish Fold kedileri, genel olarak akıllı ve uyumlu bir cinstirler. Sahipleriyle yakın ilişki içinde olmalarıyla bilinirler. Bu özellikleri, yeni insanlara ve ortamlara kolayca uyum sağlamalarını sağlar. Ayrıca çocuklarla da iyi anlaşırlar ve ev kedisi olarak mükemmel bir seçenektirler. Sadakatleri sayesinde de yaşadıkları evdeki insanlarla güçlü bağlar kurarlar. Daha önce tanımadıkları insanların onları sevmesi için kucağına alınmalarına izin verse de, yalnızca seçtikleri insanlara daha açıktırlar. Ne kadar yakın olacakları, gösterilen ilgi ve sevgiye bağlıdır. Aşırı talepkar değillerdir ve sahipleriyle birlikte takılmayı severler. Evde dolaşırken sahiplerine peşlerinden koşmazlar ve genellikle kucakta değil yanlarında olmak isterler. Ara sıra oynarlar, mamalarını yerler ve bir köşede dinlenirler.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.