İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SATILIK MALTESE TERRİER YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 29295
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Türkiye'nin en kapsamlı pet marketi, Yağız Pet Club, ırk garantili ve tam aşılı yavrularıyla hizmetinizde! İlanlarımızdaki resimler kesinlikle temsili değil, yavrularımıza ait gerçek fotoğraflardır. Veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış olan tüm aşı ve parazit uygulamaları yapılmıştır. Yavrularımız tamamen safkan ve ırk garantilidir. Parazit tedavileri ve ilk aşıları tamamlanmış yavrularımızın, karantina süreci sıkıntısız atlatıldıktan sonra yeni ve sevgi dolu yuvalarına gitmeye hazırlar. Bizimle birlikte satın aldığınız evcil hayvanınız için beslenme ve bakım konusunda 7/24 yardıma hazırız. Garantili gönderim ile Türkiye'nin her yerine hizmet veriyoruz. Uygun fiyatlı kampanyamızla birlikte yavru köpeğinize alabileceğiniz 18 parça malzemeden oluşan bir paket sunuyoruz. Türkiye içinde bazı şehirlerde elden teslim koşullarımız bulunmaktadır. Mağazamızın telefon numarası: 0224 999 70 87, Çiftliğimizin telefon numarası: 0545 839 25 65, Gsm numaramız: 0554 348 69 36. Sosyal medya hesaplarımız: Facebook: Yağız Pet Club, Instagram: yagiz_petclub, Web: www.evcilyavru.com ✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬
Yorumlar
118 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.