İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SATILIK DOBERMAN YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31994
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Türkiye'nin en kapsamlı pet marketi Yağız Pet Club'ta yavrularımızın resimlerini gerçek hayattan aldık, temsili resim kullanmadık. Zamanı gelmiş tüm aşı ve parazit uygulamaları veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır. Yavrularımızın hepsi safkan ve ırk garantilidir. Parazit tedavileri ve ilk aşılamaları tamamlanan yavrularımız, 1 haftalık karantina sürecini başarıyla atlattıklarında siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Satış sonrası bakım ve beslenme konusunda 7/24 yardım ediyoruz. Türkiye'nin her yerine garantili gönderim yapılır. Gönderimler aşı karnesiyle birlikte yapılır ve gönderim ücreti tarafımızdan karşılanır! Üretim çiftliğimizden ve mağazamızdan evcil hayvanınızı alırken 18 parça malzeme kampanyamız için fiyat almayı unutmayın. Sadece müşterilerimizin yararlanabileceği bir hak olan kampanyamızda 3 kg profesyonel yavru maması, mama kabı, su kabı, tasma, vitamin, çiş eğitim damlası, kemik (diş sağlığı için), pro. yavru şampuanı, kuru şampuan, tarak, tasma aksesuarları, taşıma boxı, konserve mama (2 adet), yavru köpek yatağı, oyuncak, mama ölçü kabı, ödül bisküvisi (eğitim için) ve yaş yavru maması bulunmaktadır. Türkiye içi bazı şehirlerimizde elden teslim koşullarımız için lütfen bilgi alınız. İletişim için: Mağaza: (0224) 9997087 // Çiftlik: (0545) 8392565 // GSM: (0554) 3486936. Sosyal medya hesaplarımız: Facebook: Yağız Pet Club, Instagram: yagiz_petclub, Web: www.evcilyavru.com
Yorumlar
104 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.