İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ŞAMPİYONLUK GÜZELLİĞİNDE NY12 GOLDEN BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31601
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan bir kedi yavrusu olan YAVRUMUZ, safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından büyük bir özenle seçilmiştir. Bize ait ve kendi çekimimiz olan güncel fotoğrafları ile yavrularımızın gerçek halini görebilirsiniz. Tüm yavrularımız hastalıklara karşı düzenli olarak kontrol edilmekte ve çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından takip edilmektedir. Yasal işletmemiz bünyesindeki veteriner kliniği ve PET SHOP mağazalarımız sizler için hizmet vermektedir. Bize ait olan anne ve babaların çiftleştirilmesi sonucu sağlıklı yavrularımızı elde etmekteyiz. Kedinizin sağlık ve ırk garantisi tam olarak sağlanmaktadır. İç ve dış parazitleri yapıldıktan sonra, Avrupa Birliği uyumlu pet pasaportu ve kimliği ile birlikte teslim edilmektedir. Kuru mama yemeye başladı ve tuvalet kumu eğitimi aldı. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'da bulunan mağazalarımızdan birine gelip istediğiniz yavruyu seçebilirsiniz. Tüm Türkiye'ye güvenli bir şekilde gönderim sağlanmaktadır. Her renk ve cinsten yavrularımız mevcuttur, WhatsApp üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
Yorumlar
21 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.