İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÅžAMPÄ°YON ANNE VE BABANI YAVRUSU NY11 GOLDEN BRÄ°TÄ°SH SHORTHAÄ°R YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 25440
İlan Tarihi 22 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Tamamen seçkin bir ırk olan yavrumuz, Safkan Kedi Irkları Derneği (WACC) üyesidir. Tüm fotoğraflarımız özgün ve kendi çekimlerimizdir. Mağazamızdaki güncel yavrularımızın fotoğraflarını içermektedir. Beğendiğiniz yavruyu veteriner kliniğinde kontrol ettikten sonra herhangi bir mağazamızdan seçebilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavrumuz mevcuttur. Mağazalarımızın ilki İstanbul/Şişli, ikincisi ise Şanlıurfa'da yer almaktadır. Tüm yavrularımızın kontrolü, çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak her yavrumuzun gerekli tüm belgelere sahibiz. Vet kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız birbirinden bağımsızdır. Tüm yavrularımızın %100 sağlık ve ırk garantisi mevcuttur. Tüm yavrularımız veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babalarımız da burada mevcuttur, herhangi bir yavru dışarıdan alınmamaktadır. Hem iç hem de dış parazitleri yapılmıştır. Pet pasaport kimliği ile teslim edilir. Yavrularımız kuru mama yemeye başlamıştır ve tuvalet kumu eğitimi almıştır. Türkiye’nin her yerine güvenle gönderim sağlıyoruz. Her tür ve renk yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrular için lütfen WhatsApp üzerinden iletişime geçin. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki mağazalarımıza sizleri bekliyoruz.
Yorumlar
86 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.