İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Sıcakkanlı Silver Tabby Scottish Fold Yavrumuz Orzo

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34338
İlan Tarihi 4 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kediler üretim amaçlı yaşayan varlıklar değildir. Kafes veya çiftlik ortamlarında üretilen kediler, zayıf, stresli ve bağışıklık sistemi düşük olabilir. Ayrıca bir kedinin fiyatı, sağlığı ve yaşam koşulları ile ilişkilidir. Kedi sahibi olmak isteyenler arasında fiyat kararsızlığı en yaygın olanıdır. Ancak, 15-20 yıl boyunca dostluğun tadını çıkarabileceğiniz bir canlının uzun süreli sağlık problemleri, bugün verilen bir karara bağlıdır. Kedi sahibi olmak isteyenlerin internet üzerinde fiyat odaklı arama yapmaları, kedilerinin geleceğiyle oynamaları anlamına gelir. Evde bir arkaşınız haline gelecek bir canlı için yavruyken verilen yatırım, uzun yıllar mutlu hissetmenizi sağlayacak kadar değerlidir. Bizimle kedi sahibi olmasanız bile, ücretsiz olarak uzmanlarımızdan gereken tüm bilgileri alabilirsiniz. Bu sayede doğru bilgi ve deneyimlerle kararınızı verebilirsiniz. Wunder Pet Club olarak, 2000'den fazla yavrumuza yeni yuvalar verdik ve bu deneyimden gurur duyuyoruz. Yavrularımız çiftlik ortamında üretim yapmayız. Aile ortamında sevgiyle büyüdüler ve hamilelikten itibaren kontrolümüz ve takibimizdeydiler. Tüm süreçler veterinerlerimiz tarafından takip edilir ve yavrular anne sütünden kesildikten sonra kan, idrar ve dışkı testleri yapılır, iç ve dış parazitlere karşı tedbirler alınır ve tam aşıları yapılır. Tüm bu süreç tamamlanarak sağlıklı bir şekilde sizlere teslim edilirler. Satış sonrasında, yavru kedilerin durumu yakından takip edilir ve herhangi bir sorun olduğunda anlaşmalı veteriner hekimimiz tarafından gereken müdahaleler yapılır. Yavru kediler kafeslerde büyümedi ve anne altından ev ortamında sizlere teslim edilirler. Dolayısıyla, sosyal, sıcakkanlı, oyuncu ve sağlıklı yavrulara sahip olursunuz.*** YAVRULARIMIZI İSTANBUL İÇİNDE AYNI GÜN TESLİM EDİYORUZ. İSTANBUL DIŞI GÖNDERİLER DE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE AYNI GÜN YAPILMAKTADIR.***
Yorumlar
98 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.