İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Sağlıklı Chocolatte Point British Shorthair Yavrumuz Iris

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31935
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kediler, üretim için değil sevgi ve dostluk için evimize aldığımız canlılardır. Kafes ya da çiftlik ortamında yetiştirilen kediler zayıf, strese duyarlı ve bağışıklık sistemleri düşük olabilir. Kedinin sağlık ve yaşam koşulları, maliyetiyle doğru orantılıdır. İlk defa kedi sahibi olacak kişiler, fiyat konusunda kararsız kalmaktadır. Ancak, 15-20 yıl boyunca sürecek bir dostluk için yapılan yatırımın karşılığı, sağlıklı bir kedinin mutlu bir şekilde yaşamasıdır. Kedi sahibi olmak isteyenlerin fiyat odaklı aramalar yapmak yerine, danışmanlık hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanarak doğru bilgilerle karar vermesi tavsiye edilir. Wunder Pet Club olarak, doğru koşullarda yetiştirilen yavrularımızı, ev ortamında büyüyen ve bizim kontrolümüzde olan kedilerin yavruları olarak tedarik ediyoruz. Yavrularımızın sağlık durumları veterinere kontrol ettirilir, iç-dış parazit uygulaması yapılır, aşılama işlemleri tamamlanarak yeni yuvalarına teslim edilir. Ayrıca, satış sonrası desteğimiz de devam eder ve yavrumuzun sağlık durumu takip edilir. Yavrularımız anne altından ayrılmaz, kafes ortamına girmeden direkt evinize teslim edilir. İstanbul içi aynı gün teslimat yaparken, İstanbul dışına da güvenilir gönderim seçenekleri sunuyoruz.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.