İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Sağlıklı Blue British Shorthair Yavrumuz Ira

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31463
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
VETERİNER HEKİM GÖZETİMİNDE SAĞLIKLI YAVRULAR Cins kediler lüks bir tercih olduğu için, herhangi bir masrafı karşılayamayacak kişilerin lütfen bu ilana başvurmaması önemle rica olunur. Evcil hayvanınız için ayırdığınız bütçe ile sokakta olan bir cana sahip olup, malzemeleri için de bütçe ayırabilirsiniz. Yavrularımız, veteriner hekim gözetiminde, kuru mama ve tuvalet eğitimlerini tamamlamış ve herhangi bir kan ve dışkı testi sorunu bulunmamaktadır. AB Pasaportları hazırlanmış olup, ilk veteriner uygulamaları yapılmıştır. Bizimle herhangi bir soru veya sorununuz olduğunda her zaman irtibata geçebilirsiniz. Yavruyu aldıktan sonra tutması gereken mamacı ve hangi oyuncakların uygun olacağını bizimle paylaşabilirsiniz. Yavrularımız, İstanbul'daki adreslere kendi aracımızla teslim edilmekte ve İstanbul dışına otobüs veya THY Canlı Kargo ile gönderim yapılmaktadır. İstanbul dışına yapılacak gönderimlerde, otobüs plakası ve şoförün telefon numarası gibi detaylı bilgiler de paylaşılmaktadır. THY için uçak varış bilgileri içeren teslim fişi fotoğrafı da bulunmaktadır.
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.