İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan pug mops yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31374
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

Sevgili hayvansever, Evcil hayvan sahiplenmek büyük bir sorumluluk gerektirir. Yaklaşık 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacak bir yavruyu sahiplenmeden önce lütfen bu sorumluluğun farkında olun. Köpek sahiplenirken fiyatı değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvanı tercih etmeye özen gösterin. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir, ancak arayışınızda ısrar ederseniz, sonunda gerçek bir köpekten uzak, sağlık sorunları olan bir yavruyu sahiplenmek zorunda kalabilirsiniz. Reklamcılar size satış öncesinde pembe tablodan bahsederler, ancak gerçekte köpek size ulaştıktan kısa bir süre sonra hastalıklarla karşılaşırsınız. Bu nedenle, gerçekçi olun ve köpek sahiplenmenin yükünü alabileceğinize emin olun. Size uygun bir köpek ırkı bulmak isterseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen unutmayın, biz Bursa, İzmir ve Denizli'de yetişen köpeklerle kıyaslanamayız. Yarışmalara katılmak isteyenler için, Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrularımız mevcuttur. Tüm yavrularımız yurt dışından gelen sağlıklı hayvanlardan oluşur. Sağlık karneleri ve AB pasaportları tamamlanarak sizlere teslim edilir. Yavrularımızın tam bir aşı programı vardır ve kan ve dışkı testleri düzenli olarak yapılmaktadır. İstanbul'daki veterinerinizin onayını aldıktan sonra hayvanı sahiplenebilirsiniz. Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapabilmekteyiz. İstanbul dışında yaşayan hayvanseverlerimiz, pet taşımacılığı hizmetimizi kullanabilirler. İstanbul içindeyse, hayvanlarını kapıda alabilirler. Özel siparişler maksimum 10 iş günü içinde teslim edilir. Her yavrunun ırk garantisi mevcuttur. İsteğe bağlı olarak, FCI EXPORT SCR'li olan her ırkın yavruları da mevcuttur. Lütfen detaylı bilgi almak ve yavru sahiplenmek için bize ulaşın!

Yorumlar
61 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.