İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan pug mops yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11494
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, hatırlatmak isteriz ki sahiplenmek istediğiniz bir yavru, sizin ve ailenizin bir parçası olacak ve ortalama 12 yıl boyunca hayatınızda olacak. Köpek sahiplenirken sadece değeri ile değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olup olmadığına odaklanmalısınız. Bütçenizin köpek sahiplenmeye uygun olup olmadığına dair endişeleriniz varsa, en uygun seçeneği aramaya çalışmak yerine, sonunda ne olduğu belirsiz bir yavru sahiplenmekten kaçının. Satıcıların size yavruyu vermeden önce her şeyi tozpembe bir pencereden anlattığına karşı uyanık olun. Unutmayın ki, yavru köpeğiniz hastalıklara yakalanabilir ve bu durumda sözüne güvendiğiniz satıcılar bile yanınızda olmayacaktır. Bizler, safkan köpek arayanlar için buradayız. Lütfen bizimle irtibata geçin. Not: Lütfen bizi Bursa, İzmir ve Denizli'de üretilen köpeklerle kıyaslamayın. Dikkat: Yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrular temin edilebilir. Tüm yavrularımız yurt dışından temin edilmektedir. İstediğiniz her yavru, sağlık karnesi ile birlikte ve isteğinize göre AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrular, 45 gün anne sütü aldıktan sonra 15 gün karantina süreleri bitmiş bir şekilde teslim edilir. Bütün yavruların kan ve dışkı testleri yapılmıştır. İstanbul için geçerli olan hayvanseverler, kendi veteriner hekimlerine kontrol ettirip onay aldıktan sonra sahiplendirme yapabilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz ile Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat sağlanmaktadır. İstanbul dışındaki hayvanseverler, pet nakil servisimizi kullanabilirler. İstanbul içi hayvanseverler ise kapıda teslim alabilirler. Elimizde olmayan özel siparişler, maksimum 10 iş günü içerisinde teslim edilir. Sahiplendirilen her yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır. İsteğe bağlı her ırkın FCI EXPORT SCR'li olan yavruları da temin edilir. Tüm yavrularımız, Rusya ve Uzakdoğu'dan temin edilmektedir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
163 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.