İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Jack Russel bebekler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30979
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Eksik
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, unutmayın ki evlat edindiğiniz yavru yaklaşık 12 yıl sizin ve ailenizin bir parçası olacaktır. Köpek sahiplenirken değeri değil gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvanı tercih etmelisiniz. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir ancak en uygunu arayarak gerçek bir köpek sahiplenmeye hak kazanacaksınız. Kibar pazarlamacılar köpeği size vermeden önce her şeyi tozpembe gösterebilirler ancak sonrasında beklenmedik hastalıklarla karşılaşmanız mümkündür. Bizimle köpek sahiplenip sahiplenmemeniz fark etmez ancak tüm sorularınıza cevap vermek ve fikir alışverişinde bulunmak için hazırız. Saf kan köpekler arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli'de üretilen köpeklerle karşılaştırmayınız. Yarışmalara katılmak isteyenler tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrulara sahip olabilirler. Tüm yavrularımız yurt dışından üretilmiştir ve sağlık karnesi ile AB pasaportu ile teslim edilmektedir. Yavrular annelerinden 45 gün süt aldıktan sonra 15 gün karantina süresi sonunda teslim edilir. Hayvanseverler İstanbul'da kendi veterinerlerine kontrol ettirebilirler ve onay aldıktan sonra sahiplenebilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapabiliriz. İstanbul dışındaki hayvanseverler pet nakil servisimizi kullanabilirler. İstanbul içindeki hayvanseverlerimiz kapıda teslim alabilirler. Elimizde olmayan özel siparişler en fazla 10 iş günü içinde teslim edilir. Her yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır ve FCI EXPORT SCR'li yavruları temin edebiliriz. Yukarıda belirtilen şartlar altında istediğiniz yavruyu sahiplendirebilirsiniz. Yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilmiştir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
86 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.