İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Blue-Cream British Shorthair Yavrumuz Ava

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16533
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Sağlıklı yavrular veteriner hekimi gözetiminde, ancak ücretsiz değiller. Cins kedi bir lüks ve ayda 150-200 TL gibi masraflarınızı karşılayamayacaksanız, lütfen cins kedi aramayın. Bu para ile sokaktaki bir cana sahip olup gerekli malzemeleri alabilirsiniz. Yavrularımız, kuru mama ve tuvalet eğitimlerini tamamlamış olup kan ve dışkı testlerinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sürekli veteriner hekim gözetiminde olduklarından ilk veteriner uygulamaları yapılmıştır. AB pasaportları hazırlanmış, yapılan işlemler kaydedilmiştir. Sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz için bize hemen ulaşabilirsiniz. Yavruyu teslim aldıktan sonra nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda da bizimle irtibat kurabilirsiniz. Yavrularımızı İstanbul içinde kendi aracımızla teslim ediyoruz. İstanbul dışına mesafe uzaklığına göre otobüs veya THY Canlı Kargo ile gönderim yapıyoruz. İstanbul dışı gönderimlerden önce, yavrunuzu ve teslim edilen firmayı detaylı şekilde gösteren bir görüntülü görüşme veya anlık video kaydı yaparız. Takip edebilmeniz için, otobüs plakası, şoförün telefon numarası gibi bilgileri de sizinle paylaşırız. THY için uçak varış bilgilerini içeren teslim fişinin fotoğrafını da paylaşırız.
Yorumlar
27 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.