İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ROBOROVSKİ HAMSTER YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20795
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Yok
2014 yılından beri Türkiye Hamster olarak sevgi, ilgi ve sağlıkla büyüttüğümüz minik dostlarımızın dünyaya gelmelerine yardımcı oluyoruz. Sağlıksız yavru üretiminden kaçınmanızı öneriyoruz ve hayvan çiftlikleri veya büyük üretim yerlerinde küçük kafeslerde bakımsız, ilgisiz bakılan yerlerle ilgimiz yoktur. Takip edebileceğiniz İnstagram hesabımızdan Türkiye Hamster adıyla güncel fotoğrafları ve detaylı bilgileri 11:00-20:00 saatleri arasında whatsApp yoluyla alabilirsiniz. \n\nROBOROVSKİ HAMSTER:\nYaşam süresi normal bakımla 2-3 yıl iken iyi bakım ile bu süre 4 yıla kadar çıkabilir. Kökeni doğu ve batı Moğolistan ile kuzey Çin'dir. 1960'larda Londra Hayvanat Bahçesi tarafından İngiltere'ye getirilen bu hamster türü şimdi dünya genelinde evcil hayvan olarak beslenmektedir. Roborovski hamsterlar, evcil olarak beslenen hamster türlerinin en küçükleri olarak bilinirler ve boyutları yaklaşık 4-5 cm'dir. Kum rengi sırtı, beyaz karın bölgesi ve belirgin beyaz kaşları ayırt edici özellikleridir. Farklı renkleri de mevcuttur. Roborovski hamsterlar son derece aktiftir ve hızlı hareket ederler, bu nedenle diğer türler kadar yaygın olarak beslenmezler. Hamsterlarını sevmek ve oynamak isteyen çocuklar için uygun değiller, ancak izlemeyi sevenler için çekici bir evcil hayvandırlar, özellikle geniş bir yaşam alanı sağlandığında. Neredeyse hiç ısırmazlar ve nazik yapıdadırlar.
Yorumlar
106 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.