İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Renk renk border collie Yavrular (Bursa Köpek Okulu)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34865
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Bursa Köpek Eğitim ve Üretim Okulu'ndan üstün kalite yavrular! Safkan ırklarımızın hepsi garantilidir ve anne-babaları bizim çiftliğimizdedir. İsterseniz gelip canlı olarak görebilirsiniz veya görüntülü görüşme yaparak çiftliğimizi, anne-babaları ve yavruları görme imkanı bulabilirsiniz. İletişim için 0534 833 23 33 numaralı telefondan Deniz hanıma ulaşabilirsiniz. Tüm şehirlere güvenle gönderim mevcuttur. Yavrularımızı alırken, iki eğitmenimiz size yetiştirme, besleme ve eğitim konusunda ön bilgilendirme yapacak. Aldıktan sonra da her konuda size bilgi verilecek. Yavrularımız yeterli anne sütü emdikten ve uzman veterinerimiz tarafından gerekli uygulamalar yapıldıktan sonra pasaportlarıyla birlikte teslim edilirler. Şu anda güncel yavrularımızı Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz. Instagram hesabımızın adı bursakopekokulu - bordercollieailesi. Web sitemiz ise şöyle: www.bursakopekegitimokulu.com. Ayrıca eğitim ve pansiyon hizmetimiz mevcuttur. Sizin yaşam alanınıza uygun doğru köpek ırkını seçebilmeniz için bekliyoruz!
Yorumlar
180 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.