İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Renk renk border collie Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26805
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Bursa Köpek Eğitim ve Üretim Okulu'ndan üst kalite yavrular! Her yavrumuz bizim kontrolümüzde olan safkan ırk köpeklerdir ve gelip canlı olarak görebilirsiniz. Görüntülü görüşme yaparak hem çiftliğimizi, anne ve babayı hem de yavruları yakından görebilme imkanı sunuyoruz. Gelemeyenler için tüm şehirlere güvenli gönderim mevcuttur. Yavrularımız, uzman veterinerimiz tarafından uygulanan tüm gereksinimlerini tamamladıktan sonra pasaportları ile teslim edilirler. Aldıktan sonra da size eğitim ve bakım konusunda yardımcı olmak için her zaman buradayız. İhtiyacınız olan tüm bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca eğitim ve pansiyon hizmetleri de sunuyoruz. Doğru köpek ırkını seçebilmek için bize katılın ve size uygun yaşam alanına sahip bir arkadaş edinin!
Yorumlar
306 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.