İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Pomeranian boo TEACUP oyuncu yavrumuz TOBY / Yavrupatiler den

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23947
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Güvenilirliğimizi referanslarımızla kanıtlamak için lütfen bizi Instagram'da takip edin. Referansı olmayanlara yeni evcil hayvan sahiplenirken kapora ödemesinde dikkatli olmalarını öneriyoruz. Yaklaşık olarak 60 bin takipçimiz ve 12000'den fazla evcil hayvan sahiplenmemizle 5. yılımızda genişleyen ekibimizle birlikte markamızın kurumsallaşmasını sağladık. Tüm yavrularımız ırk ve sağlık garantisi altında olup, ilk aşıları veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır. Ayrıca tuvalet eğitimlerini de tamamladılar. Bu yavrumuz da ilk aşıları ve sağlık kontrolleri yapılmış olup, tuvalet başlangıç eğitimi verilmiştir. Seçkin firmalardan güvenilir yerlerden evcil hayvan sahiplenmenizi öneririz. Bizim tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve güçlü kadromuzla her zaman hizmetinizdeyiz. Teslimat sonrasında da ekibimiz ile iletişim halinde olup durum takibini yapmaktayız. Sorularınız için ilanımızda yer alan iletişim numarasından veya WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
34 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.