İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Pomeranian boo teacup oyuncu yavrumuz Panço / Yavrupatiler den

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25359
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Güvenilirlik konusunda bize güvenmeniz için lütfen Instagram sayfamızı ziyaret edin. Referansları olmayanların kapora konusunda dikkatli olmalarını öneriyoruz. Takipçi sayımız yaklaşık 60 bin ve sizlerin desteğiyle 5 yıldır büyümekteyiz. Yavrularımız ırk ve sağlık garantili olarak sunulmaktadır. İlk aşıları veteriner hekimlerimizce yapılmış olup, tuvalet eğitimleri tamamlanmıştır. Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Şehirlerarası mesafelere THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı hizmeti sunmaktayız. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrasında da ekibimiz iletişim halinde kalmakta ve durum kontrolü yapmaktadır. İletişim numaramızdan veya WhatsApp üzerinden merak edilen tüm sorulara cevap vermekteyiz. Unutmayın, #HayatKısaKöpeğineSarıl!
Yorumlar
21 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.