İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Panda Görünüme Sahip Pomeranian Oğlumuz/ İnstagram: pomeranianboodunyasi_

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17286
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Her hafta yenilenen stoklarımızda bulunan Pomeranian Boo yavrularımız, sınırlı sayıda stokta olan Toy Poodle ve Maltese Terrier yavrularımız ile iletişime geçebilir veya Whatsapp üzerinden güncel yavrularımızın fotoğraf ve videolarını talep edebilirsiniz. Yavrularımız pet karneleri ile birlikte teslim edilir ve tüm zamanı gelen aşıları yapılmıştır. Ayrıca başlangıç seviyesinde tuvalet eğitimleri başarı ile tamamlanmıştır. Kendi özel çiş pedlerine rahatlıkla yapabilmektedirler. Bizi daha yakından tanımak ve önceki müşteri referanslarımızı gözlemlemek için Instagram hesabımızı @pomeranianboodunyasi_ takip edebilirsiniz. Yavrularımızı İstanbul içinde kapıda ödeme yöntemiyle teslim alabilirsiniz ya da ziyaretimize gelerek yavrularımızla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. İstanbul dışı gönderimlerimiz THY Canlı Hayvan Kargo ile yapılır.
Yorumlar
15 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.