İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21312
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 1 Yaşında
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, bir yavru sahiplenmek büyük bir sorumluluktur ve yaklaşık 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacakları unutulmamalıdır. Köpeğinizi sahiplenirken fiyatına değil, gerçek bir köpek ırkına ait özelliklerine odaklanmalısınız. Bütçeniz uygun değilse, aramanızı sürdürerek istediğiniz gerçek bir köpek ırkına sahip olabilirsiniz. Başka kişiler köpeği vermeden önce sizi her şey hakkında bilgilendirirler, aşılarını takip ederler. Ancak kısa bir süre sonra kanlı ishal, gençlik hastalığı gibi hastalıklardan ötürü kaybedebilirsiniz. Onların samimi olmadığını anlayacak ve sonrasında onlarla karşılaşmak istemeyeceksiniz. Bizler, köpekleri sahiplenmek için bekleyen herkesle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak yardımcı oluyoruz. 'Saf kan' köpekler mi arıyorsunuz? O zaman bize ulaşın. Not: Bursa, İzmir ve Denizli'de üretilen köpeklerle karşılaştırmayın lütfen; yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrulara sahip olabilirsiniz. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilir. İstediğiniz her yavru sağlık karnesi ve isteğe bağlı olarak AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrularımızın karantina süreleri 45 gün anne sütü alması sonrasında tamamlanır ve testler daha önce yapılmıştır. İstanbul dışındaysanız, pet nakliye servisimizi kullanabilirsiniz. İster İstanbul içinde olsun, isterseniz de Türkiye ve AB ülkelerinde, elinizde olmayan özel siparişler dahil, uzman ekibimizle hızlı bir şekilde teslim ediyoruz. Her köpek yavrusunun ırk garantisi vardır ve isteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilebilir. Lütfen her türlü soru ve isteğiniz için bizimle iletişime geçin.
Yorumlar
31 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.