İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Özel renk pomeranian bo

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 31084
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her Ä°kiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Selamlar, daha fazla bilgi için lütfen bizi arayın. Tüm yavrularımızın ırkı ve sağlığı garanti altındadır ve veteriner ortamında yetiştirilir. Dilediğiniz takdirde, Türkiye'nin her yerine aynı gün ve güvenli bir şekilde gönderim sağlayabiliriz. Ancak bizim önerimiz yavruları görüp veteriner kontrolünden geçirdikten sonra sahiplenmenizdir. Önemli bir not: Türkiye'de ilk ve tek gibi lanse edilen ilanlar konusunda dikkatli olun. Köpek satıcıları tarafından özellikle kullanılan 'ithal ederiz' ifadesine de itibar etmeyin. Büyük olasılıkla, köpekleri kendileri bile ithal edemeyecek kişilerdir. Lütfen bu tür satıcılara karşı temkinli olun.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.