İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal Ayı surat Teddybear Boo Pomeranian oğlumuz Teddy @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24961
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Hoş geldiniz @yavrupatiler'a! Büyümeyen, en küçük ev ve apartman süs köpeği olan Pomeranian BOO ile ilgili bir ilanımız var. Bu ayı suratlı, basık burunlu Teddybear'un; teddyface, A plus, yarışma düzeyinde, en oyuncu, en uyumlu ve en pozitif olanı. Ayrıca havlama ve ısırma huyu yok, çocuklar ve diğer canlılarla çok iyi anlaşıyor. Bakımı çok kolay ve herkesle en iyi anlaşan en küçük ırklar arasında yer alıyor. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu, ilk aşıları lisanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış ve başlangıç tuvalet eğitimi almıştır. Spitz ya da kırma Pomeranianlar daha ucuz fiyatlara bulunabilir ancak safkan diye tanıtanlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Sahiplendirme yapan yerin ya da kişinin referansları olup olmadığını sorgulamak önemlidir. @yavrupatiler olarak doğru bilgilerle, doğru cinsleri ve doğru kişilere sahiplendirerek 60 bin kişiye yakın takipçi ve 12.500'den fazla sahiplendirme başardık. Bu konudaki güvenimiz referanslarımızla doğru orantılıdır. Sahiplenirken kaparo konusunda dikkatli olun. Bu tür konularda büyüyen ekibimizle markamızı sayenizde kurumsallaştırdık. Hayvansever köpek dostlarımızın seçkin firmalardan güvenilir yerlerden almalarını öneriyoruz. Tüm değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla her zaman hizmet etmeye hazırız. Şehir dışı mesafelere THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimiyle en sağlıklı ve güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası ekibimiz iletişimde kalmaya devam ederek durum kontrolü yapmaktadır. İletişim numaramızı arayarak ya da WhatsApp üzerinden tüm sorularınızı sorup danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
17 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.