İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal Ayı surat Teddybear Boo Pomeranian Oğlumuz Kujo @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11487
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoşgeldiniz! Pomeranian Boo, büyümeyen (maksimum 3 kg), en küçük ev/apartman süs köpeği olarak öne çıkıyor. A plus kalitesinde, yarışma düzeyinde, ödül adayı, en oyuncu, en uyumlu ve en pozitif köpeklere sahip olabilirsiniz. Havlama ve ısırma huyu olmayan, çocuklar ve diğer canlılarla uyumlu, bakımı çok kolay ve en küçük ırkların başında gelirler. Tüm yavrularımız, karneli pasaportlu ilk aşıları lisanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır ve başlangıç tuvalet eğitimi almışlardır. Spitz ya da kırma Pomeranian'lar ucuz fiyatlara bulunabiliyor ancak sahiplendirme yapan yerin veya kişinin referansları var mı, bunu sorgulamalısınız. Yavrupatiler olarak 60 bin takipçiye yakın, 12.500'den fazla sahiplendirme ile doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirerek güvenimizi referanslarımızla doğru orantılı hale getirdik. Sahiplenirken kaparo konusunda dikkatli olun ve bizi tercih eden müşterilerimizi memnun etmek için güçlü ekibimizle her zaman hizmet vermekteyiz.
Yorumlar
124 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.