İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

NY24 BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20697
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı: Yavrumuz, safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından tamamen seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bizim tarafımızdan ve kendimiz tarafından çekilmiştir. Bu fotoğraflar mağazamızdaki yavrularımızın güncel resimleridir. İstediğiniz yavruyu beğenerek veteriner kliniği kontrolünde alabileceğiniz mağazalarımız mevcuttur. Mağazalarımız herhangi birisine gelerek yavru seçebilirsiniz. Her mağazamızın en az 30 yavrusu olmaktadır. İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'daki mağazalarımızdan birini ziyaret edebilirsiniz. Bünyemizde çalışan veteriner hekimler, tüm yavrularımızın kontrolünü yapmaktadır. Yasal bir işletmeyiz, ancak veteriner kliniği ve pet shop mağazalarımız tek bir çatı altındadır. %100 Sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. Yavrularımız veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Tüm yavruların anne ve babası bize aittir ve kendi yavrularımızdan geldikleri için %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. İç ve dış parazitlerinin tedavisi yapılmıştır. Avrupa Birliği standartlarına uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilmektedirler. Kuru mama yemeye ve tuvalet kumu eğitimine başlamışlardır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz ve her renk her cinsden yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu TEK işimizdir!
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.