İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

NS11 SİLVER BRİTİSH SHORTHAİR YETİŞKİN 1.5 YAŞINDA

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27843
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı: Tüm fotoğraflarımız bize ait ve kendi çekimlerimizdir. Fotoğraflarımızın hepsi güncel ve doğrudur. İstanbul/Ataşehir veya Afyonkarahisar'daki mağazalarımızdan birine gelerek, beğendiğiniz yavruyu veteriner kontrolünden geçtikten sonra teslim alabilirsiniz. Minumum 30 yavru her mağazamızda bulunmaktadır. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimizle kontrolleri yapılmaktadır. Yasal bir işletmeyiz ve tüm evraklarımız mevcuttur. Veteriner kliniğimiz ve Pet Shop mağazaları bünyemizde mevcuttur. Tüm yavrularımız %100 sağlık ve ırk garantilidir. Veteriner kontrolünde teslim edilmektedirler. Yavrumuzun anne ve babası bize aittir ve iç ve dış parazitleri yapılmıştır. Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimliğiyle birlikte teslim edilmektedirler. Kuru mama yeme ve tuvalet eğitimi almışlardır. Her renk ve her cins yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Güvenli gönderim sağlayarak Türkiye'nin her yerine yavru gönderimi yapmaktayız. Bu tek işimiz olup, İstanbul/Ataşehir veya Afyonkarahisar'daki mağazalarımızda bekliyoruz.
Yorumlar
25 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.