İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

NADİR RENK BOZ GRİ / Pomeranian BOO oyuncu yavrumuz BOZO / Yavrupatiler den

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21210
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Hoş geldiniz @yavrupatiler! Güvenimizi referanslarımızla kanıtlamak adına, lütfen bizi Instagram'dan takip edin. Sahiplenirken, referansı olmayan kişilere kapora vermeden önce dikkatli davranmanızı öneririz. Yaklaşık 60 bin takipçimiz ve 12 binden fazla sahiplendirme deneyimimizle 5. yılımızda büyüyen ekibimizle birlikte markamızı kurumsallaştırdık. Yavrularımızın sağlık garantisi ve ırk bilgisi bulunmaktadır. Ayrıca, tüm yavrularımızın ilk aşıları veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış ve tuvalet eğitimlerini tamamlamıştır. İlanımızdaki yavrumuzun da ilk aşıları yapılmış ve sağlık kontrolü ve tuvalet eğitimi verilmiştir. Hayvansever köpek sever dostlarımızı seçkin firmalardan alışveriş yapmalarını öneriyoruz. Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla @yavrupatiler olarak her zaman hizmet etmeye hazırız. THY tarafından sağlanan canlı hayvan taşımacılığı birimimizle, şehir dışında yaşayanlar için sağlıklı ve güvenli bir şekilde teslimat yapmaktayız. Tüm yavrularımızın pasaportları ve karneleri mevcuttur. Teslimattan sonra da, ekibimizle iletişim halinde kalarak durum kontrollerimizi yapmaktayız. İlanımızda belirtilen iletişim numarasını arayarak veya WhatsApp üzerinden tüm sorularınızı danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.