İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

NADİR BULUNAN RENK BLUE GOLDEN BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19844
İlan Tarihi 22 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı. Yavrumuz tamamen safkan bir kedi olup, Safkan Kedi Irkları Derneği (WACC) tarafından tam olarak seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bize ait ve kendi çekimlerimizdir. Güncel fotoğraflar, mağazamızda bulunan yavrularımızın fotoğraflarıdır. İstediğiniz yavruyu bir mağazamızdan seçebilir ve veteriner kontrolü altında teslim alabilirsiniz. Mağazalarımızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'da iki mağazamız mevcuttur. Tüm yavrularımızın kontrolleri, çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak, ayrı bağımsız bir veteriner kliniği ve PET SHOP mağazalarımız mevcuttur. Tüm yavrularımızda %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. Evrakları tam olan yasal bir işletmeyiz. Tüm yavrularımız, veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babaları bizim yavrularımız olduğu için, dışarıdan yavru almıyoruz. İç ve dış parazitleri yapılmıştır. Avrupa Birliği'ne uyumlu Pet Pasaport kimliğiyle birlikte teslim edilirler. Yemek yemeye başladılar ve tuvalet eğitimi aldılar. Tüm renklerde ve cinslerde yavrularımız bulunmaktadır. İletişime geçmek için WhatsApp kullanabilirsiniz. Güvenli bir şekilde Türkiye'nin her yerine gönderim yapmaktayız. Bu TEK işimizdir.
Yorumlar
99 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.