İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

.MUHTEÅžEM YÃœZ HATTINA SAHÄ°P GRÄ° BRÄ°TÄ°SH SHORTHAÄ°R YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 20358
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
ÜCRETLİ sahiplendirme ilanı \n\n✅ YAVRUMUZ SAFKAN KEDİ IRKLAR DERNEĞİ (WACC) TARAFINDAN FULL SECERELIDIR. TÜM FOTOĞRAFLAR KENDİ ÇEKİMİMİZ VE GÜNCEL MAĞAZAMIZDA BULUNAN YAVRULARIMIZA AİTTİR. HER MAĞAZAMIZDA EN AZ 30 YAVRU MEVCUT VE İSTEDİĞİNİZ YAVRUYU VETERİNER KONTROLÜNDE TESLİM ALABİLİRSİNİZ. MAĞAZALARIMIZ İSTANBUL/ATAŞEHİR VE AFYONKARAHİSAR'DA BULUNMAKTADIR. \n\n✅ YAVRULARIMIZIN TÜM KONTROLLERİ BÜNYEMİZDE ÇALIŞAN VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. %100 SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. \n\n✅ TÜM YAVRULARIMIZIN EVRAKLARI TAM OLUP, BAĞIMSIZ OLARAK VETERİNER KLİNİĞİMİZ VE PET SHOP MAĞAZALARIMIZ MEVCUTTUR. \n\n✅ ANNE VE BABASI BİZE AİT OLAN YAVRULARIMIZ YURT DIŞINDAN GETİRİLMEMEKTE VE İÇ DIŞ PARAZİTLERİ YAPILMIŞTIR. AYRICA TUVALET KUMU EĞİTİMİ ALMIŞ VE KURU MAMA İLE BESLENMEYE BAŞLAMIŞLARDIR. AVRUPLA BİRLİKTE PET PASAPORT KİMLİĞİYLE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİRLER. \n\n✅ HER CİNSTEN VE RENKTE YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR VE TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GÖNDERİM SAĞLAYABİLİRİZ. \n\nEĞER DETAYLI BİLGİ İÇİN WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
Yorumlar
46 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.