İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM TOP KAFA GRİ SCOTTİSH YAVRULAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25288
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tamamen seçkin olan yavrumuz satışa sunuluyor. Kedilerin safkan ırklar derneği (WACC) onaylı fotoğraflarımızda yer almaktadır ve tüm fotoğraflar bizim çekimimizdir. Güncel fotoğraflarımız sadece mağazamızda bulunan yavrularımızın fotoğraflarıdır. İstediğiniz yavruyu mağazalarımızdan birine gelip beğenip veterinere kontrol ettikten sonra teslim alabilirsiniz. Tüm mağazalarımızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. 1. mağazamız: İstanbul Şişli, 2. mağazamız: Şanlıurfa. Tüm yavrularımızın kontrolünü veteriner hekimlerimiz yapmaktadır. Yasal bir işletmeyiz ve veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız bağımsızdır. Yavrumuzun sağlık ve ırk garantisi %100'dür ve veteriner kontrolü altında teslim edilir. Anne ve babası da bize aittir. Yavru alımını sadece kendi yavrularımızdan yaptığımız için sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. İç ve dış parazitleri yapılmıştır ve Avrupa Birliği'ne uygun pet pasaportu kimliği ile birlikte teslim edilir. Kuru mamayla beslenir ve tuvalet eğitimi alınmıştır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlanmaktadır. Yavrumuzda her renk ve her ırktan bulunmaktadır. Diğer yavrularımız hakkında bilgi için WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. 1. mağazamız: İstanbul Şişli, 2. mağazamız: Şanlıurfa.
Yorumlar
16 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.