İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM GÜZELLİKTE NS25 SCOTTİSH FOLD LONGHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24496
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
✅Safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından tamamen seçilmiş yavru kedi sahiplendirme ilanı✅ Tüm fotoğraflar bize ait ve kendi çekimimizdir. Fotoğraflarımızda yer alan yavrular, mağazalarımızda yer alan yavrularımızdır. ✅Mağazalarımızdaki yavru kedilerimizden birini seçerek Veteriner Kliniği kontrolünde teslim alabilirsiniz. (Her mağazamızda en az 30 yavru mevcut) 1. Mağazamız: İstanbul/Ataşehir, 2. Mağazamız: Afyonkarahisar. ✅Tüm yavru kedilerimizin kontrolleri, veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Biz, belgeleri tam olan yasal bir işletmeyiz. Veteriner kliniğimiz ve PET SHOP mağazalarımız, bağımsız olarak faaliyet göstermektedir. ✅Sağlık ve ırk garantisiyle, %100 sağlıklı yavru kedilerimiz veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir.✅ Tüm yavru kedilerimizin anne ve babası bize aittir. Yavru kedilerimizi sadece biz ürettiğimiz için, kesinlikle dışarıdan yavru alınmamaktadır.✅ İç ve dış parazitleri yapılmıştır.✅ Pet Pasaport kimliğiyle birlikte teslim edilir.✅ Kuru mama yemeye başlamışlardır ve tuvalet kumu eğitimi almışlardır.✅Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz.✅Farklı renk ve ırk seçeneklerimiz için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. TEK işimiz KEDİLERİMİZ.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.