İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM GÜZELLİKTE NS25 SCOTTİSH FOLD LONGHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21090
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETLENDİRME İLANIMIZ - YAVRULARIMIZ SAFKAN KEDİ IRKLARI DERNEĞİ (WACC) TARAFINDAN FULL SECERELİDİR. TÜM FOTOĞRAFLARIMIZ BİZİM KENDİ ÇEKİMİZ OLUP, MAĞAZAMIZDA BULUNAN YAVRULARIMIZIN GÜNCEL FOTOĞRAFLARIDIR. BEĞENİP VETERİNER KLİNİĞİ KONTROLÜNDE TESLİM ALABİLECEĞİNİZ YAVRU SEÇENEĞİNİZ BULUNMAKTADIR. BÜNYESİMİZDE HAZIRDA 30 YAVRUDAN AZSIZ BİR MAĞAZAMIZ YOKTUR. İSTANBUL/ATAŞEHİR VE AFYONKARAHİSAR'DA BULUNAN MAĞAZALARIMIZDAN YAVRULARIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ. BU YAVRULARIN TAMAMI %100 SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ İLE SİZLERE SUNULMAKTADIR. AYRICA, BÜNYESİMİZDE BULUNAN VETERİNER KLİNİĞİMİZ VE PET SHOP MAĞAZALARIMIZ AYRILIKÇA YASAL BİR İŞLETME STATÜSÜNE SAHİPTİR. AYRICA, TÜM YAVRULARIMIZIN VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMAKTA OLUP, EVRAKLARI TAMDIR. ANNE VE BABALARI TAMAMEN BİZİM YAVRULARIMIZDIR VE KESİNLİKLE DIŞARDAN YAVRU SATIŞI YAPILMAMAKTADIR. YAVRU KEDİLERİMİZDE İÇ VE DIŞ PARAZİT KONTROLÜ YAPILMIŞ OLUP, AVRUPA BİRLİĞİNE UYUMLU PET PASAPORT KİMLİĞİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLMEKTEDİR. YAVRULARIMIZ KURU MAMA İLE BESLENMEYE BAŞLAMIŞ OLUP, TUVALET KUMU EĞİTİMLERİ TAMAMLANMIŞTIR. AYRICA, TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÜVENLİ GÖNDERİM IMPORTE EDİLEBİLİR. FINDIK & CINNAMON AİLESİ OLARAK, EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ OLARAK SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET İLKE SİZLERE SAĞLAMAKTAYIZ.
Yorumlar
34 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.