İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

.MUHTEŞEM GÜZELLİKTE NS11 SİLVER BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27808
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 1 Yaşında
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı: Yavrumuz tamamen seçilmiştir ve safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından onaylanmıştır. Tüm fotoğraflar kendi çekimlerimiz olup, güncel mağazamızdaki yavrularımızın fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birine gelerek istediğiniz yavruyu beğenebilir ve veteriner kliniği kontrolünde teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır ve mağazalarımız İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'da bulunmaktadır. Tüm yavrularımızın kontrolleri veteriner hekimlerimiz tarafından yapılır ve %100 sağlık ve ırk garantilidir. Ayrıca tüm evrakları tam olan yasal bir işletmeyiz ve veteriner kliniklerimiz ve pet shop mağazalarımız bağımsız olarak hizmet vermektedir. Yavrularımız iç ve dış parazitleri yapılmış, Avrupa birliğine uyumlu pet pasaport kimliğiyle birlikte teslim edilir, kuru mama yemeye başlamış ve tuvalet kumu eğitimi almıştır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz ve her renk her cins yavrumuz mevcuttur. İletişim için WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tek işimiz yavru sahiplendirmektir.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.