İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Muhteşem french bulldog yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21343
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Eksik
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili Hayvansever, bir yavru sahiplenmek ailenize ve size yaklaşık 12 yıl boyunca eşlik edecek bir arkadaş seçmek anlamına gelir. Köpek seçerken, fiyat yerine gerçek bir köpek ırkı özelliklerine sahip olup olmadığına odaklanmak önemlidir. Belki bütçenize uygun olmayan sevimli bir yavru sahiplenebilirsiniz, ancak bu gerçek bir köpek olmadığı anlamına gelir ve sonunda gerçek niyeti sizi sahtekarlık yaparak kandırmak olan satıcıların tuzağına düşersiniz. Pazarlamacının gerçek niyetini ölümcül hastalıklar gibi acımasız bir gerçek ortaya koyduğunda ise iş işten geçmiş olur. Siz rahatlayın, hayvanseverler olarak bizim seçimlerimiz arasında da olabilir, ancak bize sormaktan çekinmeyin. Gerçek ırk özelliklerine sahip 'saf kan' köpekler arıyorsanız, bizimle iletişime geçin. Unutmayın, Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle kıyaslayamazsınız. Dikkat! FCI SCR'li yavrular yarışmaya katılmak isteyenler için önceliklidir. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilmekte olup, sağlık geçmişleri ve isteğe göre AB pasaportu ile teslim edilmektedir. Yavrular annesinden 45 gün sonra verilmekte olup 15 günlük karantina süresi geçtikten sonra teslim edilmektedir. Tüm yavruların kan ve dışkı testleri yapılmaktadır. İstanbul'daki hayvan severler isteyebilirlerse kendi veterinerlerine kontrol ettirebilirler ve ardından köpeklerini sahiplenebilirler. Profesyonel ekibimiz ve transfer seçeneklerimizle Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapılmaktadır. Pet nakil servisimiz İstanbul dışındaki hayvanseverlerin hizmetindedir ve İstanbul'daki hayvan severler evlerinde teslim alabilirler. Elimizde olmayan özel siparişler maksimum 10 iş günü içerisinde teslim edilir. Tüm yavruların ırk garantisi bulunmaktadır ve isteyenler için FCI EXPORT SCR'li yavrular temin edilebilir. Sevgili Hayvansever, yukarıda belirtilen tüm koşullar altında sahiplenmek istediğiniz yavruyu seçebilirsiniz. Yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.