İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM BORDER COLLIE YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14774
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Sevgili hayvanseverler, alacağınız yavru köpeğin ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacağını unutmayın. Köpek sahibi olmak için fiyatları değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvanı tercih etmek daha önemlidir. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun değilse, aradığınız en ucuz yavru gerçek bir köpek olmaktan çıkarak istemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Satıcılar size köpekleri yumuşak bir dille anlatır ve aşı günlerine kadar takip ederler ama köpeğiniz kanlı ishal, gençlik hastalığı gibi hastalıklardan öldükten sonra bu kişilerin aslında sahtekar olduklarını anlarsınız ama maalesef artık bir şey yapamazsınız. Bizler gerçek özellikleri ile saf köpekler sunuyoruz. Eğer bizimle iletişime geçerseniz, yurt dışı üretiminden saf kan belgeli köpek yavruları sunuyoruz. Fiyatlarımız Bursa, İzmir ve Denizli'de satılan köpeklerden daha yüksektir. Yarışmalara katılmak isteyen müşteriler için tercihen FCI SCR'li yavrular temin ediyoruz. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilir, sağlık karneleri ve isteğe bağlı AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrular 45 gün anne sütü aldıktan sonra, 15 gün karantina süreleri bitmiş bir durumda teslim edilir ve kan ve dışkı testleri yapılır. İstanbul'daki müşterilerimiz ödeme yapmadan önce kendi veterinerlerine getirebilirler ve İstanbul dışındaki müşterilerimiz, ödeme yapmak için pet nakil servisimizi kullanabilirler. Her yavrunun ırk garantisi bulunuyor ve isteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li ırklar da mevcuttur. Ayrıca, pansiyon ve kuaför hizmetleri de sunuyoruz. İlgilenenlerin detaylı bilgi alması için bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz.
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.