İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Minik tekirimiz için yuva arıyoruz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16006
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhabalar, Anne sütü ile büyütülen, aşıları tamam, tuvalet eğitimi almış, kuru mama ile beslenen ve insana dost olan bu sevimli yavrumuza ömürlük yuva arıyoruz. Genel olarak sakin ve oyuncu olan bu yavru, sizinle vakit geçirmekten keyif alacak ve yeni şeyler keşfetmeyi sevecektir. Maviş gözleriyle sizi izleyip, yanınızda yatmayı da çok sever. Eğer evinizde bu minik yavruya yer vermek isterseniz, bana istediğiniz zaman telefon ya da Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Yavrumuz Küçükçekmece/Cennet Mahallesi'nde bulunuyor. Arabam olmadığı için dilerseniz metrobüs ya da Marmaray güzergahında bir yerde buluşabiliriz.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.