İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mini Boy Maltese Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17724
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımız, ırkının en özel ve en güzel örnekleri arasındadır. Hem yüz güzellikleri hem de sakin huyları ve ufak beden yapıları sebebiyle, tercih edilen ırklar arasında en üst sırada yer almaktadırlar. Sağlık kontrollerinden başarılı bir şekilde geçen yavruların günü gelen aşıları tamamlanmış ve iç ve dış parazit uygulamaları yapılmıştır. Yeni ailelerine gitmek üzere hazır olan yavrularımızı, veterinere kontrol ettirerek teslim alabilirsiniz. İstanbul içi kapıda ödeme seçeneğiyle de teslimat yapmaktayız ve Türkiye'nin her yerine güvenli şekilde gönderim sağlıyoruz. Güncel yavrularımızın fotoğrafları için numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
12 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.