İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mini boy maltese terrier yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27313
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavru_patiler Ailesi olarak uzun yıllardır siz hayvan sever dostlarımızla maltese terrier ırkını buluşturuyoruz. Tüm yavrularımızın ve yetişkinlerimizin sağlık kontrolleri anlaşmalı veterinerlerimiz tarafından tamamlanmaktadır ve yavrularımızın tüm aşıları lisanslı veterinerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Belgeli pasaportu olan yavrularımızı sağlıklı bir şekilde teslim ediyoruz. Yeni sahipleriyle buluştuğunda, 7/24 uzman ekibimiz tarafından tamamen ücretsiz destek ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. İstanbul içi müşterilerimize aynı gün kapıda ödeme hizmeti ve şehir dışına aynı gün Thy hayvantaşımacılığı servisi sunuyoruz. Yeni yavrularımız hakkında ayrıntılı bilgi için, bize WhatsApp veya telefonla her zaman ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
22 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.