İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mevcut hazır dişi dünyanın en Zeki ırkı Border collie yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27169
İlan Tarihi 1 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Hazır teslim dişi ve erkek Border Collie yavrularımız mevcuttur. Bakım, beslenme ve ırk özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen telefonla iletişime geçiniz. Border Collie yavrularının sizin için uygun bir seçim olup olmadığından emin değilseniz, ırk hakkında daha fazla bilgi istemekten çekinmeyin. Kararsızsanız, size en uygun ırkı bulmanıza yardımcı olabiliriz. Yavru köpek sahibi olmak aceleyle yapılacak bir eylem değildir, lütfen detaylı bilgi aldıktan sonra karar verin. Instagram sayfamızı takip ederek referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Tüm yavrularımız viral hastalıklara karşı sağlık garantisi altındadır. Sorunsuz bir deneyim yaşamak için, aşıları tamamlanmış ve kimlikli 2 ay veya daha büyük yavrularımızı tercih etmenizi öneririz.
Yorumlar
449 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.