İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mevcut hazır cane corso yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20303
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Hazır teslim dişi ve erkek Cane Corso yavrularımız mevcut. Cane Corso cinsi yavrularımızın bakım, beslenme ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen telefonla irtibata geçiniz. Eğer Cane Corso yavrularının sizin için doğru bir seçim olup olmadığından emin değilseniz, ırk hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Kararsız kalmış, kendiniz için uygun bir cins bulmakta zorlanıyorsanız, sizin için doğru bir seçim yapmanıza yardımcı olabiliriz. Yavru edinmek aceleye gelmemeli ve detaylı bilgi sahibi olduktan sonra karar vermelisiniz. Referans olabilmesi adına, Instagram'da evcilhayvanlar sayfamızı takip etmenizi öneririz. Satışa sunulan tüm yavrularımız, viral hastalıklara karşı sağlık garantilidir. Sorun yaşamamak için, 2 aylık ve 2 aylıktan büyük aşılı kimlikli yavrularımızı tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.
Yorumlar
21 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.