İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MAS MAVİ GÖZLÜ MUHTEŞEM BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 29867
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETSİZ sahiplendirme ilanı! Yavrumuz tam bir seçimdir. Safkan bir kedi ırkı derneği olan WACC tarafından tam seçildi. Tüm fotoğraflar kendimize aittir ve güncel olarak çekilmiştir. Mağazamızdaki yavrularımızın fotoğrafları görüntülenmektedir. İstediğiniz yavruyu beğenin ve veteriner kliniğinde teslim alın. Her mağazamızda en az 30 yavru hazır bulunmaktadır. 1. mağaza: İstanbul / Ataşehir, 2. mağaza: Afyonkarahisar. Yavrularımızın tüm kontrolleri veteriner hekimlerimiz tarafından yapılır. Yasal bir işletme olarak hizmet veriyoruz ve bağımsız olarak veterinere kliniği ve Pet Shop mağazaları mevcuttur. %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. Tüm yavrularımız veteriner kontrolü altında teslim edilir. Tüm yavruların annesi ve babası bize aittir. Sadece kendi yavrularımızı satıyoruz, kesinlikle dışardan yavru almıyoruz. İç ve dış parazitleri uygulanmıştır. Avrupa Birliği standartlarına uygun pet pasaportları ile birlikte teslim edilir. Yavrularımız kuru mama yemeye başladı ve tuvalet eğitimlerini tamamladı. Türkiye'nin her yerine güvenli şekilde gönderim yapabiliriz. Her renk ve cins yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımızla ilgili bilgi almak isterseniz, bizimle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu tek işimiz ve her zaman kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz.
Yorumlar
111 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.