İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MAS MAVİ GÖZLÜ BEYAZ İRAN PERSİAN YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30994
İlan Tarihi 27 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımız WACC (Safkan Kedi Irkları Derneği) tarafından tamamen seçilmiştir. Tüm fotoğraflar, mağazamızda mevcut olan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır ve kendimiz tarafından çekilmiştir. Mağazalarımızdan birine gelip istediğiniz yavruyu beğenip veteriner kontrolünde teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. 1. Mağazamız İstanbul/Şişli ve 2. Mağazamız Şanlıurfa'da bulunmaktadır. Bünyemizde çalışan veteriner hekimler, tüm yavrularımızın sağlık kontrollerini yapmaktadır. Yasal bir işletme olarak, veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız birbirinden bağımsızdır ve tüm evraklarımız tamdır. Tüm yavrularımız %100 sağlık ve ırk garantilidir. Anne ve babaları bize ait olan yavrularımızın sağlık ve ırk garantisi doğrudur. Tüm yavrularımız, iç ve dış parazitleri tedavi edilerek teslim edilir ve Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte verilir. Ayrıca, kuru mama yemeye başladı ve tuvalet kumu eğitimi aldı. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlanır ve her renkte ve cinsten yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
119 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.