İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MAS MAVİ GÖZLÜ BEYAZ İRAN PERSİAN YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11233
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımız özenle seçilmiştir. Tüm fotoğraflarımız kendi çekimimizdir ve günceldir. Mağazalarımızda bulunan tüm yavrularımızın fotoğrafları mevcuttur. Veteriner kliniğimizde kontrol edildikten sonra, istediğiniz yavruyu bir mağazamıza gelerek teslim alabilirsiniz. Şişli'deki birinci mağazamızda veya Şanlıurfa'daki ikinci mağazamızda en az 30 yavru bulunmaktadır. Tüm yavrularımızın kontrolleri, veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak, tüm evraklarımız mevcut ve bağımsız veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız da bulunmaktadır. Yavrularımızın sağlığı ve kökenleri konusunda %100 garanti sağlamaktayız, çünkü tüm yavrularımız bizim yönetimimiz altındaki safkan kedilerdir. Yavrularımızın iç/dış parazitleri yapılmıştır ve Avrupa birliğine uyumlu pet pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilirler. Kuru mama yemek ve tuvalet eğitimlerini almak üzere hazırdırlar. Her türlü renk ve cins için, İstanbul'daki Şişli mağazamız veya Şanlıurfa'daki ikinci mağazamızda veya WhatsApp üzerinden iletişim kurarak tüm Türkiye'ye güvenli gönderim sağlama imkanı sunmaktayız.
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.