İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MALTESE TERRIER YAVRUSU IRK GARANTILI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14105
İlan Tarihi 26 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
0 numaralı Maltese Terrieri aranıyor! Bu köpekler tüy dökmez ve köpek kokusu yoktur. Anne ve yavruları oldukça sağlıklıdır ve iç ve dış parazit aşıları tamamlanmıştır. Diğer aşılar ise henüz başlamamıştır ancak 3. aydan itibaren gençlik aşısı ile başlanmalıdır. Veterinere danışarak aşılama programınızı planlayabilirsiniz. Aşı zamanı henüz gelmediğinden yapılmamıştır. Amacımız yavruları anneye alışmadan önce ev sahipleriyle buluşturmaktır. Bu hassas cinsin bakımı için evde bakılması gerekmektedir. Yavrular büyüdüğünde yetişkin boyutları maksimum 3 kg'a ulaşır ve bir kedinin boyutundan daha küçüktürler. Bizler buzlu Yalova'da hizmet veriyoruz. Detaylı bilgi almak isteyenler, özel mesajla bize ulaşabilirler.
Yorumlar
151 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.