İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MALTESE TERRİER YAVRU KÖPEKLERİMİZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23172
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Maltese terrierler oyuncak köpekler grubundadır ve erkeklerinin ağırlığı 1,4-3 kg arasında, dişilerininse 0,91-3 kg arasındadır. Bazıları sadece 1 kg'dan daha hafiftir. Bu sevimli köpeklerin yükseklikleri erkeklerde 20-25 cm, dişilerdeyse 20-23 cm arasında değişir.\nMaltese terrierler genellikle tamamen beyaz renkli olup, nadiren bazılarının kulaklarında soluk fildişi tonu veya limon rengi izleri olabilir. Uzun tüyleriyle de tanınan Maltese terrier cinsi köpekler, upuzun, ipeksi ve düz tüyleri vardır. Bazıları kulaklarının arkasında kıvırcık tüyler taşırlar. Tüyleri uzun olmasına rağmen hemen hiç tüy dökmezler, bu nedenle Maltese terrier cinsi, köpek alerjisi olan insanlar için bile evcil bir dosttur.\nEğer kokmasın, tüy dökmesin, alerji yapmasın, akıllı ve zeki bir köpek istiyorsanız Veteriner kliniğimizde 3 lü testleri yapılmış, mükemmel kalitede ırk ve sağlık garantili yavrularımız sizleri bekliyor. Tüm yavrularımızın sağlık sorunu yaşamaması için karantina süreci sonrası ilk aşıları ve parazit tedavileri yapılmıştır. Pasaportlu, sağlıklı ve mikroçipli bir yavru sahiplenmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm Türkiye'ye gönderim yapılmaktadır.
Yorumlar
175 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.