İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

LYNX POİNT MAVİ GÖZLÜ SCOTTİSH FOLD

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20850
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı: Yavrumuz tüm evraklarıyla birlikte safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bizim tarafımızdan çekilmiş ve günceldir. İstediğiniz yavruyu bir veteriner kliniği kontrolü altında teslim alabilirsiniz. Mağazalarımızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar mağazalarımızda hizmetinizdeyiz. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolleri yapılmaktadır. %100 sağlık ve ırk garantiliyiz. Yavrularımızın anne ve babası bize aittir ve sadece kendi yavrularımızı satışa sunmaktayız. Tüm yavrularımızda iç ve dış parazitlerin yanı sıra kuru mama yeme ve tuvalet kumu eğitimi de yapılmıştır. Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimliğiyle birlikte teslim ediyoruz. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. Her renk ve cinsten yavru mevcuttur. İletişim için WhatsApp üzerinden de bize ulaşabilirsiniz. Ek işimiz değil, tek işimizdir.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.