İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KÃœT KAFA GRÄ° BRÄ°TÄ°SH SHORTHAÄ°R YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 12776
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından tamamen seçilmiş olan yavrumuz, mağazamızda bulunan tüm yavruların fotoğraflarının yer aldığı güncel fotoğraflarla sunulmaktadır. Dilediğiniz yavrumuzu, veterinere kontrol ettirerek bir mağazamızdan teslim alabilirsiniz. Şu an her biriyle en az 30 yavru bulabileceğiniz iki mağazamız var: İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa. Veteriner hekimlerimiz tarafından her bir yavrumuzun sağlığı kontrol edilmiştir ve tüm evraklarımız tamdır. Yavrularımızın tamamında %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. Yavrularımızın tamamı bizim yavrularımızdır ve kesinlikle dışardan yavru almıyoruz. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki mağazalarımızda her renk ve türden yavrumuz mevcuttur. Tüm yavrularımız iç ve dış parazitlere karşı korunmuş, kuru mama yemeye alıştırılmış ve tuvalet kumu eğitimi almıştır. Pet pasaport kimliğiyle Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. Diğer yavrularımızla ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçin.
Yorumlar
33 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.