İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Küt burun Kare surat Yarışma Adayı Safkan Boo Pomeranian @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10803
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! En küçük ev ve apartman süs köpeği olan Pomeranian BOO yavrularımız, maksimum 3 Kg büyüklükte, A plus kalitesinde, yarışma seviyesinde, ödül adayıdır. Oyuncu, uyumlu ve pozitif olan yavrularımız, havlama ve ısırma huyu olmayan, çocuklar ve diğer canlılarla iyi anlaşabilen ve bakımı kolay olan yavrulardır. İlk aşıları yapılmış, pasaportları ve karneleri mevcut olan yavrularımız, başlangıç tuvalet eğitimi almışlardır. Safkan pomeranian'lar, Spitz ya da kırma olanlara nazaran daha uygun fiyata sahip olunabilir ama sahiplenme yaparken lütfen tanıtıldığı şekilde safkan olmayan yavrulara dikkat ediniz. Yavrupatiler olarak, 5.yılımızda tüm referanslarımızla doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirerek, 60 bin kişiye yakın takipçi ve 12.500'den fazla sahiplendirme ile markamızı sayenizde kurumsallaştırdık. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir, şehir dışı mesafeler için THY aracılığı ile Canlı Hayvan Taşımacılığı birimiyle güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanmaktadır. Her zaman hizmetinizdeyiz ve merak ettiğiniz sorularınızı iletişim numaramızı arayarak ya da WHATSAPP üzerinden danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
55 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.