İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Küçük boy kısa bacak Jack Russell yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14698
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Minyatür kısa bacak JACK RUSSEL yavrularımızın resimleri gerçek yavrularımızdır. Kesinlikle temsili resim kullanmıyoruz. Yavrularımızın zamanı gelmiş tüm aşıları ve parazit uygulamaları, veteriner hekimlerimiz tarafından iç ve dış parazit puppies dp ve puppies korona olarak yapılmaktadır. Tüm yavrularımız safkan olup ırk garantilidir. Anne altından yavru seçimi yapabilirsiniz. Yavrularımızın hepsi 24 saat veteriner hekim kontrolünde ve anne sütü ve takviye professiyonel yavru mamalarıyla beslenmektedir. Dişi ve erkek yavrularımız mevcuttur. Dişi köpeklerimizin çiftleştirme süreleri veteriner hekimlerimiz tarafından kontrol edilmektedir ve senede bir kezden fazla çiftleştirilmemektedir. En kaliteli kuru mama markalarıyla hamilelik, doğum ve emzirme dönemlerinde köpeklerimizin beslenmesi için uygun içerikli seriler kullanılmaktadır. Parazit tedavileri ve ilk aşılamaları tamamlanan yavrularımız, 1 haftalık karantina sürecini sıkıntısız atlatırlarsa, yeni ailelerine teslim edilirler. Satış sonrasında bakım ve beslenme konusunda 7/24 yardım alabilirsiniz! Türkiye'nin her yerine garantili gönderim yapılır ve gönderimler aşı karnesiyle birlikte yapılır. Not: Gönderim ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır. Üretim çiftliğimizden ve mağazamızdan evcil hayvanınızı alırken 18 parça malzeme kampanyamız için fiyat almayı unutmayın lütfen! Kampanya malzemeleri: 1) 3 kg profesyonel yavru maması 2) mama kabı çelik 3) su kabı çelik 4) tasma 5) vitamin 6) çiş eğitim damlası 7) kemik (diş sağlığı için) 8) pro. Yavru şampuanı 9) kuru şampuan 10) tarak 11) tasma aksesuarları 12) taşıma boxı 13) konserve mama (2 adet) 14) yavru köpek yatağı 15) oyuncak 16) mama ölçü kabı 17) ödül bisküvisi (eğitim için) 18) yaş yavru maması. Bu kampanya yalnızca müşterilerimize özeldir. Türkiye'nin bazı şehirlerinde elden teslim koşullarımız hakkında bilgi almak isterseniz lütfen bize danışın.
Yorumlar
165 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.